Studium v zahraničí? Jasná cesta k úspěchu

Sezóna stipendií do USA a Kanady odstartovala. Připojte se na webinář v pondělí 4. 12. 2023 od 19:00 hod.

Studium v zahraničí má několik jasných benefitů. Nejčastějí argumenty pro jsou tyto:

 Jak na to prozradíme na webináři začátkem prosince.

PŘIHLÁSIT SE NA WEBINÁŘ 9.1.2024

Všechna stipendia poskytovaná vzdělávacími institucemi v Severní Americe se dělí na akademická a sportovní. Nabízíme dva programy, které vám pomohou maximalizovat vaše šance na získání akademického a/nebo sportovního stipendia na nejvýznamnějších středních školách, univerzitách a akademických pracovištích po celém světě. Náš program zaštiťuje mezinárodní agentura Rising Stars International, která za necelých deset let existence pomohla splnit si svůj sen 1200+ studentům z celého světa.

Akademická stipendia

Program akademických stipendií je určen studentům středních nebo vysokých škol, kteří mají touhu získat stipendium a pokračovat ve studiu na mezinárodně akreditovaných školách ve Spojených státech a Kanadě. 

Náklady na kvalitní vzdělání jsou velmi náročné a kritéria pro přijetí přísná, proto má mnoho studentů problém najít vhodnou školu, dodržet termín nebo se na přijímací řízení dostatečně připravit. Pomůžeme ti uspět v testech SAT/TOEFL, poradíme, jak se přihlásit na požadovanou akademickou instituci, a hlavně - podpoříme všechny vaše studijní úspěchy, abyste získali akademické stipendium.

Školy při přijímacím řízení hodnotí různé typy akademických faktorů, které rozhodují o výši stipendia, ale nejdůležitější jsou kumulativní průměr ze střední školy/vysoké školy, výsledky zkoušek TOEFL a SAT (GRE pro magisterské studium) a pohovor s úředníkem školy.

Sportovní stipendia

Jsou určena všem studentům-sportovcům, kteří chtějí sportovat a studovat zároveň, jak na střední tak vysoké škole v USA a Kanadě. 

Společně vyhodnotíme tvoje dovednosti a výsledky, a odhadneme výši stipendia, které může být na určité úrovni soutěže nabídnuto. Po přijetí do programu pak pomůžeme s vytvořením sportovního životopisu a videomateriálu, pomocí kterého budeme kandidáta propagovat na různých školách a ve sportovních programech.

Hlavním cílem našeho programu sportovních stipendií je identifikovat školu, která bude vyhovovat potřebám budoucího studenta-sportovce a nabídne mu co největší výši stipendia. Plné sportovní stipendium pokrývá školné, poplatky, ubytování, stravovací plán, veškeré sportovní výdaje a v některých případech i zdravotní pojištění.

Jak celý proces funguje, vysvětlíme na webináři v úterý 9. ledna 2024 od 19:00 hod.

 

PŘIHLÁSIT SE NA WEBINÁŘ 4.12.2023

Předběžně přihlášeným připomeneme odkaz na zoom.

Stručné info o programu na našich stránkách.

 

Tak co to zkusit?

Studium v zahraničí? Jasná cesta k úspěchu

Back to the list of posts

Get a practical guide free of charge

REGISTER

Get in touch and ask us a question


By clicking "Submit", I give consent to the processing of my personal data by Medicomp s.r.o. in line with the EU Regulation on the protection of personal data.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2145+

job seekers involved

1829+

employers

2584+

scientific positions

19+

years of experience

TOPlist