Dveře do profesního života pro 2022

Naši víc než stostránkovou poradenskou příručku jsme letos vydali už po osmnácté.

Opravdu nás těší, že si nachází stále více čtenářů. Jen za poslední rok si její e-verzi stáhlo víc než pět tisíc čtenářů. A to už si troufneme tvrdit, že je bestseller na českém trhu. A to zdarma dostupný :-)

Co v knížce "Dveře do profesního života" najdete? Prostě praktické tipy, než se po absolvování magisterského/bakalářského studia vydáte do praxe. Máte spoustu možností - od doktorského studia po vlastní podnikání. Nebo řešíte, jak se připravit na pohovor? Na co si dát pozor při online a i offline náborovém procesu? Má smysl podnikat a s jakými plusy či mínusy se potkáte? Kam vyrazit na stáž a proč mi třeba pomůže EUROPASS? Pokud nechcete číst a chcete raději svou aktuální potřebu probrat, stačí si napsat o konzultaci.

CHCI KONZULTACI

Každý rok se jí snažíme doplňovat o aktuální čísla, odkazy, zprávy. Jsme rádi, když nám vydání podpoří i partneři. Tímto moc děkujeme!

Letos nás podpořili:

Valeo, Showmax, Datamole, ČEZ, EY, Unicorn, O2 a Crytur.

Pokud najdete nějakou nesrovnalost, tak věřte, že to není záměr. Budeme rádi za zpětnou vazbu na info@careermarket.cz. Třeba včera odpoledne vláda schválila navýšení životního minima, které v okamžiku redakčního zpracování bylo trochu jiné. Je nám jasné, že některé věci se mohou během roku měnit a úplně není v našich silách neustále aktualizovat. Proto - stávající verzi si můžete stáhnout do 31.3.2023. Nyní je dostupná u nás na webu, na e-knihovnách bude v druhé půlce dubna.

 

STÁHNOUT E-BOOK

 

 

zdroj: CareerMarket

Dveře do profesního života pro 2022

Zpět na přehled blogu

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2145+

zapojených uchazečů

1829+

zaměstnavatelů

2584+

vědeckých pozic

19+

let zkušeností

TOPlist