Stážuj v EmTech týmu

EmTech = Emerging Technologies. Tým nadšenců hledá nové technologie, přístupy a postupy, které lze využít k řešení problémů zákazníka. Sáhnete si na vše – od rešerše až po finální vývoj aplikace.

Vedoucím týmu u CGI je Martin Škořepa, absolvent ČVUT.  Práci svých lidí hodnotí takto: 

Fungujeme jako inkubátor, snažíme se o aplikace existujících technologií na namapování našeho byznysu. Nosným pilířem je dodávka digitálního obsahu – od mobilních, tabletových aplikací až k webovému portálu. K tomu je třeba znát kompletní portfólio designu – od rešerše až po dodávku. Není to tedy vlastní R&D, výzkum, je to aplikace a hledání nových trendů. Propojování věcí. Chceme vystoupit z komfortní zóny, hledáme jiné cestičky, nová řešení, jiný úhel pohledu. Třeba se na trhu objeví něco nového a my to hned zkoušíme. Zajímá nás také propojování systémů, zpracovávání velkého množství dat a jejich ukládání. Baví nás automatizace konkrétních řešení. A hledáme nové trendy, třeba nyní se zabýváme kognitivními funkcemi a kognitivním vyhledáváním. 

Více s Martinem v podcastu.

EmTech tým připravil pro pětičlenný tým stážistů letní projekt. Můžete být z Prahy či Ostravy, vyzkoušíte si i tak práci společně. Pracovat budete na vytváření  nástroje schopného zpracovat digitální částí informačního modelu budov ve formátu IFC a načítat z něj data relevantní pro navigaci.  Nad daty z modelu bude následně vytvořena síť navigačních bodů použitelná pro vlastní navigaci (algoritmicky, nebo pomocí umělé inteligence). Nakonec bude potřeba vyvinout grafické rozhraní, kde bude možné síť ručně upravit či doplnit a výsledek pak vizualizovat v navigační appce.

CHCI NA STÁŽ DO PRAHY

CHCI NA STÁŽ DO OSTRAVY

Příkladem takových dokončených aplikací třeba tyto  - pro Google Play či IoS.

Jako junior budete mít k dispozici další řadu možností: 

K dispozici vlastní budget na vzdělávání, 

CGI také pravidelně organizuje Bootcampy zaměřené například na Javu, WSO2 nebo Salesforce. Poslechnout si můžeš i jejich podcasty

Můžeš využívat Member Assistance Program – k dispozici je právník, coach nebo třeba psycholog. Možná je budeš někdy potřebovat a v CGI je můžeš zdarma využít.

Můžeš si v budoucnu koupit  zaměstnanecké akcie – za nás parádní varianta spoření.

Nezastavíš se – žádná práce se sto let starými technologiemi. CGI sleduje trendy a implementuje je. Můžeš se tedy hodně naučit.

 

Pokud stáž už na léto máte a uvažovali byste o spolupráci se CGI do budoucna, volné pozice najdete ZDE.

 

 

O CGI: 

Založena 1976, na českém trhu působí od r. 1993. Po celém světě na 400 pobočkách má 78 000 zaměstnanců. Takže opravdu podpora bude. Zaměstnanci mají přístup také k řadě certifikovaných vzdělávacích programů a profesních konferencí.

Byznys CGI zasahuje do mnoha odvětví. Firma pomáhá dlouhodobě modernizovat a transformovat odvětví v průmyslu, dopravě, veřejném sektoru, financích, poskytuje podporu mobilním operátorům, vytváří webové s mobilní aplikace. Například mobilní aplikace 104. Primátorky umožnila divákům letošního ročníku veslařských závodů orientaci během sledování závodu 

Video CGI

Pokud vás baví Java, rozkliněte si více o jednotlivých týmech.

 

 

 

 

 

Stážuj v EmTech týmu

Zpět na přehled blogu

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2145+

zapojených uchazečů

1829+

zaměstnavatelů

2584+

vědeckých pozic

19+

let zkušeností

TOPlist