Studium v zahraničí? Jasná cesta k úspěchu

Sezóna stipendií do USA a Kanady odstartovala. Připojte se na webinář v pondělí 4. 12. 2023 od 19:00 hod.

Studium v zahraničí má několik jasných benefitů. Nejčastějí argumenty pro jsou tyto:

 Jak na to prozradíme na webináři začátkem prosince.

PŘIHLÁSIT SE NA WEBINÁŘ 9.1.2024

Všechna stipendia poskytovaná vzdělávacími institucemi v Severní Americe se dělí na akademická a sportovní. Nabízíme dva programy, které vám pomohou maximalizovat vaše šance na získání akademického a/nebo sportovního stipendia na nejvýznamnějších středních školách, univerzitách a akademických pracovištích po celém světě. Náš program zaštiťuje mezinárodní agentura Rising Stars International, která za necelých deset let existence pomohla splnit si svůj sen 1200+ studentům z celého světa.

Akademická stipendia

Program akademických stipendií je určen studentům středních nebo vysokých škol, kteří mají touhu získat stipendium a pokračovat ve studiu na mezinárodně akreditovaných školách ve Spojených státech a Kanadě. 

Náklady na kvalitní vzdělání jsou velmi náročné a kritéria pro přijetí přísná, proto má mnoho studentů problém najít vhodnou školu, dodržet termín nebo se na přijímací řízení dostatečně připravit. Pomůžeme ti uspět v testech SAT/TOEFL, poradíme, jak se přihlásit na požadovanou akademickou instituci, a hlavně - podpoříme všechny vaše studijní úspěchy, abyste získali akademické stipendium.

Školy při přijímacím řízení hodnotí různé typy akademických faktorů, které rozhodují o výši stipendia, ale nejdůležitější jsou kumulativní průměr ze střední školy/vysoké školy, výsledky zkoušek TOEFL a SAT (GRE pro magisterské studium) a pohovor s úředníkem školy.

Sportovní stipendia

Jsou určena všem studentům-sportovcům, kteří chtějí sportovat a studovat zároveň, jak na střední tak vysoké škole v USA a Kanadě. 

Společně vyhodnotíme tvoje dovednosti a výsledky, a odhadneme výši stipendia, které může být na určité úrovni soutěže nabídnuto. Po přijetí do programu pak pomůžeme s vytvořením sportovního životopisu a videomateriálu, pomocí kterého budeme kandidáta propagovat na různých školách a ve sportovních programech.

Hlavním cílem našeho programu sportovních stipendií je identifikovat školu, která bude vyhovovat potřebám budoucího studenta-sportovce a nabídne mu co největší výši stipendia. Plné sportovní stipendium pokrývá školné, poplatky, ubytování, stravovací plán, veškeré sportovní výdaje a v některých případech i zdravotní pojištění.

Jak celý proces funguje, vysvětlíme na webináři v úterý 9. ledna 2024 od 19:00 hod.

 

PŘIHLÁSIT SE NA WEBINÁŘ 4.12.2023

Předběžně přihlášeným připomeneme odkaz na zoom.

Stručné info o programu na našich stránkách.

 

Tak co to zkusit?

Studium v zahraničí? Jasná cesta k úspěchu

Zpět na přehled blogu

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2145+

zapojených uchazečů

1829+

zaměstnavatelů

2584+

vědeckých pozic

19+

let zkušeností

TOPlist