Stáž pro astrofyziky v německém Garchingu

Lokalita

Garching, München, DE

Typ nabídky

stáž

Platnost

SKONČENO

Obory
fyzika Jiné
Zaměstnavatel

Evropská jižní observatoř (ESO)

Popis pozice

Stáže jsou otevřeny studentům doktorského studia astronomie nebo příbuzných vědních oborů (pozorování, teroretická a základní astrofyzika).

Přihlásit se můžete do 30. října 2023. Výběrové řízení trvá asi dva měsíce a začít pak můžete mezi březnem a srpnem 2024.

Požadavky

Co je určitě třeba předložit:

motivační dopis; životopis včetně seznamu případných publikací; kopie vysokoškolského vysvědčení a osvědčení nebo diplomu; shrnutí vašeho projektu magisterské diplomové práce (je-li to relevantní) a/nebo jiných probíhajících projektů, které nesouvisejí s doktorským studiem, s uvedením názvu a vedoucího (maximálně půl strany); stručný popis celkového vědeckého plánu doktorského studia s uvedením předběžného názvu, vedoucího domovského ústavu a data zahájení a ukončení doktorského studia (maximálně půl strany); náčrt navrhovaného projektu pro studijní pobyt (maximálně jedna strana), který obsahuje jasný časový plán včetně předběžného data zahájení a předpokládaného data ukončení studijního pobytu v ESO. Uchazeč by měl zdůraznit, jak navrhovaný projekt zapadá do kontextu celkového plánu doktorského studia a jaké jsou výhody příchodu do ESO. Kandidáti by také měli jasně uvést, zda musí ještě navštěvovat výuku na univerzitě. Pokud ano, uveďte podrobně (max. půl stránky navíc) plán výuky a odhadovanou pracovní zátěž potřebnou k soustředění na výuku; budou vyžadovány dva doporučující dopisy: a) od nadřízeného z domovského institutu a b) od nadřízeného z ESO. Vaše referenční osoby budou po zadání jejich jména a kontaktních údajů do webové přihlášky automaticky vyzvány k zaslání doporučujícího dopisu. Uchazečům se důrazně doporučuje, aby tyto výzvy vyvolali (pomocí webového formuláře přihlášky) v dostatečném předstihu před uzávěrkou přihlášek (lze tak učinit před t dopis od domovského institutu, který: i) zaručuje finanční podporu (plat, zdravotní pojištění a cestovní náhrady) po zbývající dobu doktorského studia po ukončení studijního pobytu ESO; ii) uvádí, zda byly splněny všechny podmínky pro získání doktorského titulu na domovském institutu.

Nástupní plat

viz web

Další informace

Požadované vzdělání

Mgr

Adresa



Like Tweet Share
Nabídka vložena 23. 10. 2023 a vyprší 30. 10. 2023

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Podobné nabídky ve vědě

Stáž pro astrofyziky v německém Garchingu

Garching, München, DE

Platnost do neuvedeno

CERN - stáž pro techniky

Ženeva

Platnost do neuvedeno

Physics for future - stáž pro postdoky

celá ČR

Platnost do neuvedeno

Stážista pro IT sektor wanted

dle dohody

Platnost do neuvedeno

Internship na Tchai-wanu pro magistry a doktorandy

Tchai-wan

Platnost do neuvedeno

stáž u ESO

Německo či Chile

Platnost do neuvedeno

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TOPlist